Verzenden en retourneren

Verzendkosten en levertijd

De verzendkosten zijn € 4,95. Bij order groter dan € 50,-- worden er geen verzendkosten berekend. De levertijd is zonder tegenbericht 1 tot 4 werkdagen.

Hieronder overzicht van de verzendkosten en de levertijden naar landen binnen Europa.Verzenden naar alle andere landen binnen europa is mogelijk op verzoek. Stuur u verzoek naar verkoop@colormatters.nl.

Herroepingsplicht en retouren
Sinds 1 februari 2001 is de wet 'kopen op afstand' van kracht. Door deze wet hebben consumenten een sterkere rechtspositie gekregen, dus ook als het om kopen via Internet gaat. Volgens de wet is er van kopen op afstand sprake wanneer consument en verkoper elkaar bij de aankoop niet hebben gezien. De volgende belangrijke uitbreidingen voor wat betreft de rechten van consumenten zijn in de wet kopen op afstand opgenomen: Consumenten hebben recht op een afkoelingsperiode van 14 werkdagen na levering van het product. Zij mogen een product binnen die periode in de orginele verpakking terugsturen, waarbij ze alleen de portokosten voor het terugsturen hoeven te betalen.

De afkoelingsperiode geldt niet in de volgende gevallen:

  • Teveel bestelde behangrollen
  • Speciaal bestelde artikelen

Terugbetaling
In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug.

Retouradres:
Color Matters BV
Stobbeweg 14a
2461 EX Ter Aar

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken u uw de aankoopfactuur mee te zenden!

Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies.Accepteren Meer informatie