Betaalmogelijkheden

Op het moment dat de bestelling in uw winkelwagen compleet is en uw gegevens zijn ingevuld kunt u een keuze maken uit de volgende opties:

iDEAL (Gratis en Snel)
Betalen via iDEAL is heel makkelijk en absoluut veilig, omdat uw betaling via uw eigen vertrouwde bank loopt. Het grote voordeel van betalen via iDEAL is dat de betaling direct is afgehandeld zodat wij ook direct uw bestelling kunnen verwerken. Voor het uitvoeren van de iDEAL betaling wordt u doorgeleid naar de betaalpagina van Mollie Payments. De betaling zal verlopen via Mollie BV. U zult daarom bij begunstigde "MOLLIE BV" zien.

Wilt u meer informatie over de betrouwbaarheid van Mollie Payments kijk dan op www.mollie.nl..

Paypal (€ 0,35 + 3,4% en Snel)
Als u in het bezit bent van een Paypal account dan kunt u door het invoeren van uw e-mailadres en uw Paypal wachtwoord de betaling afronden.

SOFORT Banking (€ 0,25 + 0,9% en Snel)
SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in elf landen beschikbaar. Als klant kunt u in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig. De bestelling wordt direct in behandeling genomen.

Creditcard

Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies.Accepteren Meer informatie